Gadis jepun bogel dlm trian

Awek Jepun yang aku tanya tadi tunjuk kat tren kat platform sebelah dan suruh naik tren tu untuk patah balik ke Rokko. Mungkin sebab kitorang kejar masa, since hanya peruntukkan sehari sahaja kat Kobe. Dari Onsen tu, sukati lah korang nak pergi tempat lain terus atau retrace perjalanan datang. Dari Mount Rokko, kitorang nak gi jejak sejarah Kobe pulak. Lepas ucap 'Arigato', kami pun berlari ala Amazing Race ke tren sebelah. Suggested itinerary untuk you alls, dari Mount Rokko, naik la Ropeway ni sampai ke Arima Onsen. Atau mungkin jugak kitorang 'takut' dengan Arima Onsen. Macam kitorang, lepak tengok view dari observatory tu je. Farhan kemudian berkata dia terdengar ada suara dari semak berhampiran dan mencadangkan mereka memeriksanya.Apabila mangsa enggan, Farhan menarik beliau ke dalam semak.Aku pun bagitau dekat travel mate aku yang lain walaupun kredibiliti aku sebagai pembuat itinerary tergugat kala itu. Kot tak tahan sejuk, pergilah duduk kat yang tutup tingkap tu. OK, awal entry tadi aku ada mention pasal naik tak turun-turun kan?Macam biasa, kat Jepun ni kena pegang teguh pada peribahasa 'malu bertanya sesat jalan'. Harga cable car untuk dewasa adalah 590 yen (one way) atau 1100 yen (return). Tapi nak feel, mestilah duduk dekat tempat open air. Exercise paru-paru ni penting, taulah kak Sal korang ni kan penyanyi. Hehe Rokko Cable Car ni buka seawal 7.10 pagi sampai 9.10 malam. Perjalanan ke puncak Gunung Rokko ambil masa 10 minit . Kat Mount Rokko ni, banyak lagi tempat korang boleh explore.Wanita bogel itu kemudiannya hanya memberika 'pose' istimewa kepada orang ramai sebelum menghilangkan diri..Bagi penumpang yang berulang-alik di awal pagi, ia pastinya sesuatu yang amat mengejutkan mereka..

Sebelum naik, tengok dulu adakah train express atau train local-bound supaya berhenti kat stesen yang dihajati. 16 untuk ke Mount Rokko Kali pertama naik bas di Jepun, jakun jugaklah. Dekat Kobe, bas yang kaler hijau-putih ni boleh pakai Kansai Thru Pass. Selain dari lebih sejuk, Kobe juga nampak kurang sibuk. If nak pakai cash pun boleh, tapi guna exact change.

Aku pun tanya satu awek Jepun yang diri sebelah aku. Bagi kanak-kanak bawah 12 tahun adalah 300 yen (one way) atau 500 yen (return). Masa on the way naik tu aku siap terfikir, kalaulah datang time autumn dah full bloom, mesti lagi cantik scenery. Ada jugak yang dari sini terus proceed ke Rokko-Arima Ropeway. Dengarnya view dari atas cable car ni pun boleh tahan cantik. Tak pasti pulak aku bas tu boleh pakai pas ke tidak.

Rupanya train kitorang naik ni train ekspress, tak semua stesen dia berhenti. Train tu finally berhenti kat stesen Kobe-Sannomiya yang merupakan main station di Kobe. Aku pun tak tau kenapa benda ni takde dalam iti aku. Aku tak pergi takut plak nak bagi advice, kang sesat korang kecam aku.

Farhan menawarkannya untuk tambang teksi dan berjalan keluar dengannya, dengan berkata tidak selamat untuk beliau berjalan sendirian.

Pada kira-kira 6 pagi, di simpangan Neo Tiew Road dan Neo Tiew Lane 2, Farhan memberi wanita itu .

Search for gadis jepun bogel dlm trian:

gadis jepun bogel dlm trian-67gadis jepun bogel dlm trian-80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “gadis jepun bogel dlm trian”

  1. Put some time aside and fill out your profile as well as you can. Most importantly, get yourself out there and never fear the word Hello. Make the most of your time online and forget what you thought were your weaknesses. It's not about who you know; it's about who you meet today for a free date on Cupid.

  2. On June 26, 2007, Diddy performed "Last Night" at the 2007 BET Awards which featured Keyshia Cole and Lil' Kim US 12" promotional single The official remix has 2 versions and has R&B singer Keyshia Cole on both of them, the 1st remix, the Dirty South Remix, features The Game, Big Boi, Yung Joc, & Rich Boy, and the 2nd remix, the NYC Remix, features Lil' Kim & Busta Rhymes. 2" can be found on the deluxe edition of Diddy's latest album, Last Train to Paris, with his group Dirty Money.